abordareFie că sunteţi o organizaţie naţională sau internaţională având o sucursală/reprezentanţă în Bucureşti şi judeţul Ilfov sau un administrator/ patron ambiţios angajat în afaceri şi în căutarea unor servicii de contabilitate la nivel de top şi consiliere, la preţuri accesibile - noi credem că putem ajuta.

 

Ca expert contabil calificat cu o vastă experienţă în contabilitate, comerţ şi industrie, am înteles exact nevoia pe care o societate o are de a-şgestiona datele financiare în timp util şi în mod eficient.

Indiferent de mărimea sau complexitatea afacerii dumneavoastră informaţiile financiare vă ajută în luarea celor mai bune decizii privind afacerea pe care o conduceţşi de a avea succes.

Primul pas - contactaţi-ne! Stabiliţi o întâlnire cu un reprezentant OAS, puteţi veni la sediul nostru sau ne putem deplasa la sediul dumneavoastră, în scopul de a dobândi o cunoaştere în profunzime a afacerii pe care o conduceţi, a operaţiunilor şi proceselor care decurg din serviciile/produsele pe care le prestaţi/efectuaţi, astfel încât să vă putem recomanda cele mai bune soluţii de contabilitate, fiscalitate, raportare şi să putem răspunde tuturor solicitărilor dumneavoastră.

Următoarea etapă este de a discuta şi agrea termenele şi condiţiile colaborării noastre şi programul de lucru. Odată ce am convenit asupra termenilor angajamentului nostru, un contabil senior va fi atribuit companiei dumneavoastră şi poate fi contactat în orice moment.

 

Angajamentul nostru este de a menţine un nivel ridicat de calitate, profesionalism, confidenţialitate, de securitate, continuitate şi de supraveghere, astfel încât niciodată, clienţii noştri nu trebuie să îşi facă griji cu privire la întreruperile de muncă din cauza absenţelor de personal, boli, vacanţe, etc