Fonduri Nerambursabile

Finantari de 30.000 Euro pot obtine companiile care vor depune proiecte intre 6 si 15 iulie in cadrul sesiunii de finantare organizate de ministerul specializat al intreprinderilor mici si mijlocii.

Aici se pot gasi toate detaliile programului http://www.aippimm.ro/categorie/programe/programe-nationale-2015/ . Chiar daca deloc vizibil in procedura oficiala si anexele publicate pe pagina finantatorului, sansele de acces real in etapa de evaluare si finantare, o au doar companiile care, pe langa un plan de afaceri cu structura solida, trebuie sa aiba exact anumite caracteristici. Are compania dumneavoastra minim 2 ani de la infiintare, profit si minim 3 salariati in 2014? Atunci merita sa va atragem atentia si sa masuram in intregime sansele companiei dumneavoastra la finantare.

Consultantul, Horia Iorga,  cu expertiza in accesarea fondurilor nerambursabile din 2010, a elaborat proiecte de finantare castigatoare a peste 2.000.000 de Euro pentru companii si institutii din diverse sectoare de activitate (sanatate, productie, dezvoltare soft, turism, audiovizual, media, edituri, institutii de invatamant), finantate prin programe romanesti sau programe interantionale. Dupa ce activeaza ca si coproprietar manager al unei companii de consultanta, se intoarce cu ocazia noului val de finantari ca liberprofesionist, cu o foarte restransa si experimentata echipa. Urmareste doar dezvoltarea de proiecte cu sanse reale de finantare, care sa beneficieze continuu si neintrerupt de expertiza si experienta consultantului senior, de la inceputul misiunii pana la finalizare, in toate etapele de colectare, analiza, ajustare si dezvoltare a informatiei.

 

Spuneti-ne in ce domeniu activeaza companía dumneavoastra, cum se desfasoara activitatea din prezent si ce investitii sunt necesare afacerii. Va aratam ce oportunitati aveti sau veti avea pe termen mediu sau lung, la ce sa va astepti si care sunt cele mai bune pregatiri/ajustari pentru imbunatatirea sanselor de finantare nerambursabila.

 

Cereti-ne detalii la telefon 0745 866 090 sau pe e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.