O profesie sigură în vremuri incerte. Alege cea mai bună metodă alternativă de învăţare. Ȋndrăzneşte!

oas intership 2Eşti student în ani terminali sau la master? Eşti plin/ă de entuziasm şi pasionat/ă de domeniul financiar-contabil şi de a lucra cu cifre? Activitatea de contabil ar putea fi potrivit/ă pentru tine? Poţi fi unul dintre cei selectaţi pentru un internship plătit de 6-12 luni, în cadrul Outsource Accounting Service. Şi pentru a te încuraja, nu îţi cerem să ai experienţa practică - pe aceasta o vei dobandi zi de zi, alături de noi. Trebuie doar să îţi doreşti să lucrezi şi să asimilezi cunoştinte noi.

De asemenea, pe tot parcursul programului vom fi permanent alături de tine în procesul de învăţare. La început vei beneficia de un training de inducţie şi ulterior de un mentor pe toată durata programului care îţi va oferi feedback pe parcursul implicării tale în proiectele noastre.

La OAS, vei găsi echipa, informaţiile şi resursele care te vor stimula să-ţi pui în valoare cunoştinţele teoretice acumulate, vom parcurge toate etapele împreună pentru a atinge succesul întrucât vei avea acces la informaţii din arii diverse de business. Astfel, zi de zi îţi vei depăşi limitele şi te vei transforma într-un super-contabil capabil să îşi folosească puterile în slujba clienţilor noştri.

Ne dorim ca prin program să identificam tinerii talentaţi şi dornici să înveţe lucruri noi, pe care în viitor să îi putem avea în vedere pentru a ne deveni colegi.

 

Ȋnvaţă în timp ce munceşti!