CURSURI DE CONTABILITATE ACREDITATE IN PATRU MODULE

Cursul de CONTRABILITATE ACREDITAT de CNFPA/ ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale, diploma obtinuta fiind recunoscuta atat la nivel national cat si in Uniunea Europeana

poza oas

INVATA CONTABILITATE DE LA PROFESIONISTI !

Pregatirea in domeniul contabilitatii nu trebuie sa fie un scop in sine, ci trebuie sa se subordoneze cerintelor practicii contabile si reglementarilor furnizate de organismele profesionale la nivel international, european si national si, totodata sa se adapteze rapid la noile schimbari, motiv pentru care OAS a decis sa sustina si sa organizeze cursuri acreditate de contabilitate si sa impartaseasca din experienta profesionala.

Acest curs se adreseaza tuturor absolventilor de studii medii cu/fara diploma de bacalaureat, studentiilor sau absolventilor de studii superioare care doresc sa se specializeze in domeniul contabilitatii si sa urmeze o cariera in departamentul financiar-contabil intr-o societate comerciala.

Cursul este structurat in patru module de contabilitate unde veti invata si va veti specializa in: contabilitate primara, contabilitate financiara/aprofundata, contabilitate informatizata si fiscalitate, pe parcursul carora veti dobandi un nivel inalt de aptitudini si cunostinte practice.

Fiecare modul este structurat in asa fel incat, asimilarea intregii materii sa fie usor de inteles. Intodeauna punem accent in mod egal, atat pe cunostintele teoretice pe care le predam cat si pe aspectele de ordin practic, sprijinind participantii in dezvoltarea competentelor necesare  specifice unui contabil.

Parcurgand fiecare modul de contabilitate cu OAS, veti acumla cunostinte teroretice prin intermediul carora veti gasi raspunsurile cele mai adecvate la cazurile aparute in practica, urmarind permanent sa va eficientizam procesul de formare si sa va ajutam in noua profesie pe care o alegeti.

Indiferent de modulul pe care il alegeti, avem doua scopuri simple pentru dvs. si anume:

-Primul scop al scolii OAS este ca, dupa scolarizare sa asimilati toate competentele necesare pentru a profesa activitatea de contabil intr-o societate comericala si sa va oferim o experienta educationala de care sa va aduceti aminte cu placere.

-Al doilea scop al scolii OAS este ca, dupa finalizarea cursurilor fiecare absolvent sa poata gasi cu usurinta un loc de munca bine platit si sigur sau sa inceapa o activitate independeta.

La sfarsitul modulului de contabilitate primara/bazele contabilitatii, contabilitate finaciara/aprofundata si contabilitate asistata de calculator absolventii care vor promova examenul final vor primi un Certificatul de absolvire OAS si certificat de absolvire pentru ocupatia de Contabil, conform cod C.O.R. 331302, ce va purta antetul Ministerului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului.­ Acest certificat va fi insotit de un supliment descriptiv in care vor fi mentionate competentele dobandite in urma participarii la curs.

Examenul pentru certificarea cursului, consta intr-o proba teoretica (test grila) si o proba practica si se va sustine in fata unei comisii mixte formata din reprezentanti CNFPA si reprezentanti ai firmei organizatoare de curs. Conform Ordonantei Guvernului Romaniei nr. 129/2000. certificatele eliberate la absolvirea cursurilor au regimul actelor de studii si sunt recunoscute la nivel national de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului. Pentru recunosterea internationala a certificatelor CNFPA eliberate dupa finalizarea cursului, este necesara apostilarea sau supralegalizarea acestora, procedura adoptata in functie de tari semnatare sau nesemnatare, ale Conventiei de la Haga (1961).

Alegeti astazi, Cursul de Contabilitate OAS care ti se potriveste si incepe o cariera de succes!

Inscrie-te la cursul de contabilitate primara sau contabilitate financiara pana la data de 15.08.2015 si primesti GRATUIT curs Excel 2012!