Stagiu de practica contabilitateOutsource Accounting Service sprijina in permanent pregatirea profesionala a noilor generatii de profesionisti contabili prin primirea tinerilor studenti din domeniul economic la stagii de practica de 3 saptamani.

Din anul 2012, ca raspuns a solicitarilor primite pe e-mail (sau pe site) din partea studentilor si absolventilor ai Facultatii de Stiinte Economice si am acceptat pe baza de conventii de practica voluntara un numar de 32 studenti. Astfel in fiecare an, in perioada de primavara/vara, organizam gratuit pentru o perioada de 3 saptamani, stagii de practica pentru studentii interesati sa se familiarizeze cu activitatea din departamentul financiar-contabil.

Pentru a intra in stagiu de practica toti studentii vor parcurge un seminar de contabilitate unde se vor familiariza cu obiectul, metoda si principiile contabile, forme de organizare a societatiilor comerciale, importanta si rolul contabilitatii, documente folosite in activitatea economica, contul si dubla inregistrare a operatiunilor economice, clasificarea conturilor, indicatori financiari, lucrari contabile de inchidere a exercitiului.

Prezenta la seminarul de contabilitate este obligatorie, in vederea parcurgerii a 16 ore de curs efectiv.

Stagiul de practica este gratuit pe parcursul celor 3 saptamani, iar organizarea programului de practica de stagiu se face pe baza unui caiet de practica ce cuprinde procedurile de lucru si partea teoretica precum si documentele necesare desfasurarii activitatiilor practice.

Caietul de practica se va completa de catre student in perioada de 3 saptamani sub indrumarea si coordonarea unui tutore in cadrul careia se desfasoara activitate de practica. Caietul de practica este verificat periodic de catre tutore responsabil cu urmarirea stagiului de pregatire practica in domeniul financiar-contabil.

La finalul stagiului de practica tutorele elaboreaza un raport, pe baza nivelului de dobandire a competentelor de catre student. Rezultatul acestei evaluari va sta la baza notarii si evaluarii studentului de catre tutore responsabil cu derularea stagiului de practica. Rezultatele evaluarii sunt consemnate in Certificatul de pregatire practica emis de Outsource Accounting Service.

 


Durata cursului: 16 ore

Pret: 300 lei   

Programul este deschis studentilor.

Reduceri de pret:
- pentru inscrieri colective, la fiecare grup de 6 studenti un membru al grupului beneficiaza de gratuitate.

pdfFormular_Inscriere_Seminar Contabilitate.doc.pdf

Outsource Accounting Service SRL asigura pentru toti studenţii care termina seminarul de contabilitate un stagiu de practica gratuit de 3 saptamani.

Outsource Accounting Service SRL isi asuma obligatia de a organiza seminarul de contabilitate conform programului de desfasurare, de asemenea isi asuma obligatia de a asigura personalul, spatiul, documentatia si echipamentele necesare in vederea desfasurarii cursului. In cazul in care grupa de studenti nu se formeaza (minim 10 studenti), persoanele inscrise la curs vor fi reprogramate intr-o perioada ulterioara.

 


Acte necesare inscrierii la seminarul de contabilitate:

- carnet student cu viza la zi;

- adeverinta de student;

- contract de practica (model primit de la facultate);

- copie CI;

- copie certificat de casatorie in cazul schimbarii numelui.

La sfarsitul seminarului de contabilitate studentii vor primi un Certificatul de praticipare la semninarul de contabilitate emis de catre Outsource Accounting Service si un voucher de 100 lei, reducere la orice curs organizat de cǎtre OUTSOURCE ACCOUNTING SERVICE SRL

Voucher-ul este transmisibil si nu se acorda contravaloarea lui in bani.

Vezi cursuri acreditate


In vederea vederea desfasurarii unui stagiu de practica in domeniul financiar-contabil este necesar sa:

- sa fiti student si sa aveti carnetul vizat in 2015;

- acceptarea la stagiu de practica este conditionata de prezenta la seminarul de contabilitate si parcurgerea unui numar de 16 ore de pregatire in cadrul seminarului de contabilitate. 

Ce posturi sunt disponibile pentru internship?OAS INTERNSHIP

Ȋn acest moment, sesiunea de înscrieri pentru programul de internship s-a încheiat. Dacă eşti interesat să devii intern la OAS, te rugăm să urmăreşti această secţiune pentru a afla primul detaliile legate de lansarea internship-ului nostru.

Cum aplici?

Pentru a putea aplica programului nostru trebuie să îţi completezi CV-ul şi un eseu (150 – 250 de cuvinte) în care să îţi expui motivele pentru care doreşti să urmezi programul de practică, deoarece va fi unul din criteriile în procesul de selecţie.

Nu rata şansa ta de a fi printre cei mai buni! Nu ai nevoie decât de 5 minute şi un singur click, trimite CV-ul tău şi scrisoarea de intenţie la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. şi va ajunge direct pe biroul nostru.

Alătură-te echipei de profesionişti! ÎNSCRIE-TE în programul OAS Internship!

 

Dă carierei tale direcţia potrivită!

O profesie sigură în vremuri incerte. Alege cea mai bună metodă alternativă de învăţare. Ȋndrăzneşte!

oas intership 2Eşti student în ani terminali sau la master? Eşti plin/ă de entuziasm şi pasionat/ă de domeniul financiar-contabil şi de a lucra cu cifre? Activitatea de contabil ar putea fi potrivit/ă pentru tine? Poţi fi unul dintre cei selectaţi pentru un internship plătit de 6-12 luni, în cadrul Outsource Accounting Service. Şi pentru a te încuraja, nu îţi cerem să ai experienţa practică - pe aceasta o vei dobandi zi de zi, alături de noi. Trebuie doar să îţi doreşti să lucrezi şi să asimilezi cunoştinte noi.

De asemenea, pe tot parcursul programului vom fi permanent alături de tine în procesul de învăţare. La început vei beneficia de un training de inducţie şi ulterior de un mentor pe toată durata programului care îţi va oferi feedback pe parcursul implicării tale în proiectele noastre.

La OAS, vei găsi echipa, informaţiile şi resursele care te vor stimula să-ţi pui în valoare cunoştinţele teoretice acumulate, vom parcurge toate etapele împreună pentru a atinge succesul întrucât vei avea acces la informaţii din arii diverse de business. Astfel, zi de zi îţi vei depăşi limitele şi te vei transforma într-un super-contabil capabil să îşi folosească puterile în slujba clienţilor noştri.

Ne dorim ca prin program să identificam tinerii talentaţi şi dornici să înveţe lucruri noi, pe care în viitor să îi putem avea în vedere pentru a ne deveni colegi.

 

Ȋnvaţă în timp ce munceşti!

 

 

LEARN AND WORKOAS Internship este o iniţiativă menită să-ţi ofere ţie oportunitatea de a întelege domeniul financiar-contabil, de a înţelege cum funcţionează în practică regulile şi principiile contabile învăţate la facultate, de a acumula cunoştinţe practice pe care ulterior să le poţi pune în aplicare şi de a face mai uşoră trecerea de la facultate la o viitoare carieră de succes.

Dorim să investim în dezvoltarea profesională a tinerilor studenţi şi viitorilor absolvenţi, axându-ne pe creşterea performanţei şi căutăm să oferim oportunităţi de dezvoltare şi aptitudini profesionale celor ce îşi doresc o carieră în contabilitate sau doresc să se alăture echipei OAS.

E timpul să te gândeşti la cariera ta!

Află beneficiile tale în acest program:

 • Ȋţi vei dezvolta noi aptitudini, vei acumula cunoştinte şi întelege mult mai bine aria funcţională în care vei lucra, întrucât vei avea acces la informaţii din arii diverse din business;
 • Vei avea şansa de a pune în practică tot ce ai învăţat în facultate. Alege cea mai bună metodă alternativă de învăţare;
 • Vei avea o imagine completa asupra mediului de lucru din OAS şi vei lua decizii inteligente şi documentate în legatură cu cariera ta;
 • Vei avea parte de provocări şi expunere în business timp de 6-12 luni– cât durează internship-ul;
 • Vei învăţa 'on the job' ceea ce trebuie să ştii pentru postul la care aplici pentru ca nu ai nevoie de experienţă la intrarea în program şi vei avea îndrumare din partea specialiştilor OAS pe toata perioada;
 • Vei acumula experienţa necesară şi vei avea încredere în forţele tale proprii;
 • La finalul programului va exista posibilitatea de a fi angajat pe perioada nedeterminată în functie de performanţa ta, dar şi de posturile disponibile în acel moment;
 • Vei fi remunerat pe toată perioada internship-ului, fiind angajat OAS cu contract de muncă timp de max 1 an de zile, ca şi intern;
 • Un punct forte la CV;
 • Uită de cheltuielile lunare pentru masă şi cazare vor fi acoperite printr-un salariu lunar, stabilit de companie.
 • Împreună construim cariere de succes!